Tuinaanleg

Tuinaanleg

Tuinaanleg van A tot Z

Bij Joeri Meeusen ben je aan het juiste adres, of je nu al een gedetailleerd tuinplan hebt of gewoon een vaag idee in gedachten hebt. Ik ben gespecialiseerd in het omzetten van jouw droomtuin in een prachtige realiteit.

Ik sta in voor zowat alles wat betreft tuinaanleg, van grondwerken tot verhardingswerken. We zorgen voor een stevige basis, zodat jouw tuin de tand des tijds kan doorstaan.

Of je nu houdt van een weelderig gazon dat uit zaad is gegroeid of liever grasmatten plaatst voor een onmiddellijke groene uitstraling. En laten we de finishing touch niet vergeten - afsluitingen! Of het nu gaat om privacy, veiligheid of gewoon om de esthetiek, ik kan de perfecte afsluiting plaatsen die bij jouw tuin past.

Kortom, jouw tuin verdient het beste, en dat is precies wat ik je wil aanbieden. Neem vandaag nog contact op en laten we samen aan de slag gaan om jouw droomtuin te creëren!

01

Plaatsbezoek

De eerste stap is een plaatsbezoek om de mogelijkheden te bespreken en de vereisten voor jouw locatie te bekijken.

02

Offerte

Daarna ontvang je van mij een vrijblijvende offerte. Na goedkeuring zullen we jouw project inplannen.

03

Uitvoering

Ik kom stipt op de afgesproken datum en uur langs om uw project uit te voeren met een kwaliteitsvol en mooi resultaat.

04

Afwerking

Met zorg en precisie werk ik jouw project af en laat ik alles mooi en netjes opgeruimd achter.

  • Tuinaanleg van A-Z met of zonder plan
  • Uitvoeren van grondwerken
  • Uitvoeren van verhardingswerken
  • Zaaien van gazon of plaatsen van grasmatten
  • Plaatsen van afsluitingen

Elk project heeft zijn eigen aanpak en unieke uitdagingen. Op het eindresultaat ben ik uiteraard erg trots. Mijn realisaties deel ik dan ook zeer graag hieronder met u. Zo ontdek je al gauw op welke locaties ik werkzaam ben, welke specifieke werken uitgevoerd werden en het verhaal achter elke realisatie.